Google+ Followers

Friday, May 17, 2013

HEBOH SATU DUNIA PENGERUSI MAJLIS PERSEKUTUAN SEKOLAH MUBALIGH KRISTIAN MALAYSIA DI LANTIK JADI TIMBALAN MENTERI PELAJARAN DAN PENGAJIAN TINGGI!!!!!!! Ape kate UMNO? ??????

Mendapat khabar dan berita Pengerusi Majlis Persekutuan Sekolah Mubaligh Kristian Malaysia, Datuk Mary Yap Kain Ching yang  pernah menang anugerah Tokoh Maulidur Rasul tahun 2007 telah diangkat menjadi Timbalan Menteri Pelajaran dan Pengajian Tinggi yang baru.

Rasa pelik dan hairan sungguh....mengapa sampai sekarang langsung sebutir haram perkataan bantah pun tersembur dari mulu PERKASA dan JATI . Kalau tidak tu bukan main lagi mereka punya naik angin satu badan cerita satu dunia pasal Pakatan Rakyat terutamanya PKR dan DAP jual kalimah Allah kepada gereja...

Nah!!!! sekarang yang ini apa cerita pula beb!!! Tak mau ke PERKASA/JATI/PPIM/Belia 4B/GPMS/GAPS/TIBAI/PEKIDA/Pemuda UMNO/Puteri UMNO/ Kak Midah Othman buat demo bantahan... Jangan main-main.. Don't play play....ini pasal aqidah beb!!!!.. pantang nenek moyang PERKASA dan JATI isu aqidah dipermain-mainkan...Betul tak Ibrahim Ali dan Hasan Ali. "...Bagi orang Melayu, pantang larangnya, jangan dikhianati orang Melayu.

Oleh kerana orang Melayu bila dikhianati, dia membalas dendam kesumatnya tak sudah-sudah," Datuk Mohd Nor Abdullah Bekas Hakim Mahkamah Rayuan.

~omakkau

2 comments:

  1. Mari kita tengok..siapa yang kenaaaaa..
    huhuhu...

    MR.SMASHER

    ReplyDelete
  2. mane perkasa n jati xbrkokok ke.

    ReplyDelete

Korang nak comment ape,korang comment la ye,da pandai comment,pandai2 la tanggungjawab