Google+ Followers

Friday, May 17, 2013

[BONGKAR] Kajian "81% Mahu Anwar Bersara" Adalah Palsu ....dah la time pilihanraye pun tipu...survey cam gini pun nak menipu jugak? ??????

Kajian laman web The Edge yang menunjukkan 81 peratus pembacanya bersetuju bahawa Datuk Seri Anwar Ibrahim harus bersara daripada politik rupa-rupanya palsu.

Mengikut laporan penjelasan The Edge, editor laman webnya Ho Wah Foon mendapati kajian yang berusia seminggu itu telah menarik 12,736 reaksi yang berat sebelah.

Ini menyebabkan beliau menghentikan kajian tersebut pada 14 Mei yang lalu. Setelah disemak, jabatan IT The Edge telah mendapati 6,354 reaksi datang daripada satu alamat IP yang sama, dan 1,700 datang daripada beberapa alamat IP yang lain dari bangunan yang sama. “Manakala 2,000 lagi datang daripada tujuh alamat IP berlainan.

Daripada ini, ia adalah jelas kajian telah digodam dan keputusannya tidak boleh diambil sebagai satu yang objektif dan boleh dipercayai,” kata The Edge. Difahamkan keadaan itu berlaku akibat telah digodam cybertroopers.

Dalam kajian yang keputusannya disiar media kelmarin, laman itu bertanya samada Anwar harus terus memimpin Pakatan Rakyat atau bersara ekoran kegagalan pakatan itu untuk memenangi pilihanraya 5 Mei yang lalu.

81 peratus atau 10,396 daripada 12,736 reaksi yang diterima berpendapat Anwar patut bersara. -hd

7 comments:

  1. Biase ler che'en oooii..dah takder keje nak buat..huhuhu..

    MR.SMASHER

    ReplyDelete
  2. Che'en..takkan takde orang len yg nak komen kat blog ni..terasa "lonely" la plak..(teringat plak lagu Akon-lonely)..huhuhu..

    MR.SMASHER

    ReplyDelete
  3. Awai lagi..panas lagi.. hahaa..kena banyak promo sikit. Hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe2...pelan2 kayuh..ade lg 4 thun lebih lagi...(haishhhhh. ...........)

      Delete
    2. Haaa..betul3..camni la baru meriah ckit..huhuhu..

      MR.SMASHER

      Delete
  4. Hasut jgn tak hasut..wakkakakkaakka

    ReplyDelete

Korang nak comment ape,korang comment la ye,da pandai comment,pandai2 la tanggungjawab